restylane & Juvederm everyone will notice
but no one will know

Restylane™ – fillers

Den första produkten inom fillers, Restylane lanserades av svenska Q-Med 1996 (numera Galderma) och innebar en revolution inom den icke-kirurgiska estetiska branschen. För första gången kunde marknaden erbjudas en säker produkt som med dess flexibilitet ger fantastiska möjligheter att lyfta, föryngra, definiera, återskapa volym samt förädla hud och ansikte.

Alla produkter inom Restylanefamiljen är tillverkade av högkvalitativa råmaterial och ingredienser. Produkterna består av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung och tillverkas med NASHA (Non Animal Stabilized Hyaluronic Acid) -teknologi. Hyaluronsyra är ett av naturens mest mångfacetterade och fascinerande ämnen. Den finns i hela människokroppen såväl som i de flesta andra levande organismer. Hyaluronsyran i kroppen binder vatten, ger volym och skyddar celler. Det unika med NASHA-teknologin är att den är minimalt (1%) modifierad, vilket gör att den inte upplevs som ett främmande material och kroppen försöker därför inte stöta bort den. I jämförelse med kroppens egen hyaluronsyra, som stannar i kroppen i 24 timmar, så stannar NASHA i kroppen 9-12 månader. Slutresultatet är Restylane – en säker skönhetsprodukt som tas emot väl av kroppen, med långvarigt och naturligt resultat.

 

Restylane Skinboosters Vital™- hudföryngring inifrån

Med tiden förändras hudens egenskaper. Kollagen och elastiska fibrer försvinner och fördelningen och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Hyarulonsyrans viktigaste funktion är att binda vatten och i takt med att den förändras blir huden torrare, tunnare och mindre elastisk. I motsats till hudkrämer som läggs på hudens yta – arbetar Restylanes Skinbooster Vital™ inifrån och ut. Genom att injicera hyaluronsyra precis under hudytan återställer skinboostern fuktbalansen och hudens struktur, fasthet och elastisitet samt ger lyster. Huden får en boost av fukt och energi. Skinboostern kan användas inte bara för att generellt förbättra hudens kvalitét i ansiktet, utan också för att förbättra utsatta och känsliga områden såsom hals, dekolletage, händer såväl som partier med ärr/akneärr. Skinboostern återskapar inte bara fukt och balans i huden, den ger också huden möjlighet att långsamt stärkas och bli fastare. Restylane skinboosters är som alla andra Restylaneprodukter tillverkad av hyaluronsyra. En behandling med Restylane Skinboosters handlar mer om hudvård än fyllnad och rekommenderas som kurbehandling om tre gånger. Restylane Skinbooster Vital kan också användas på läppar som åldrats för att ge en ytterst diskret volym, maximal återfuktning och en genomgående mjukhet – ”Lypsyleffekt”!

 

Som ett komplement till Restylane´s produkter använder vi även fillern Juvederm av tillverkaren Allergan.